Finansijska, fizička i mentalna transformacija u izazovu

FITFIN CHALLANGE

sa Smiljanom Morijem i gostujućim predavačima

od 15.1. do 19.1.2024

BESPLATNO!

Da li želite, da vam 2024. bude najbolja godina u životu?

Da li ste spremni da otključate svoj puni potencijal i krenete na put finansijske i fizičke transformacije, rasta i uspjeha? Želite li saznati, kako vam vještačka inteligencija (AI) može pomoći u tome?

Tokom 5-dnevnog izazova steći ćete znanje, motivaciju i inspiraciju da postanete najbolja verzija sebe u svim oblastima života. Naučićemo vas, kako da ispunite sve svoje želje, brže i lakše nego ikada ranije!

Na ovom revolucionarnom izazovu, formiraćete jasnu viziju svog budućeg ja – koncept “budući ja”, koji će vam služiti kao kompas za postizanje svojih ciljeva.

Zajedno sa stručnjacima i zajednicom koja vas podržava, prevazići ćete izazove i steći znanje za postizanje nevjerovatnog rasta u svim oblastima.

Postavićete temelj za život, koji želite živjeti, u tijelu, koje želite imati.

Na FitFin izazovu otkrićemo vam nevjerovatne činjenice o tome, kako je fizičko zdravlje povezano sa finansijskom slobodom. Ovo će vam dati još više motivacije, da napravite veliki iskorak u svim oblastima.

JEDINSTVEN I REVOLUCIONARNI IZAZOV

Ovakvog fenomenalnog izazova sa brojnim bonusima na Bakanu još nije bilo. U izazovu su izkombinovana fenomenalna stručna predavanja s motivacionim govorima i dragocjenim materijalom.

#1 Predavanja Smiljana Morija

Svaki dan će se tokom 5 dana javljati uživo i dijeliti znanja i iskustva o finansijskoj, mentalnoj i fizičkoj transformaciji. U posljednjih godinu dana postigao je izuzetne rezultate u oblasti fitnesa i dokaz je, da godine i prethodno iskustvo nisu kriterijum za buduće uspjehe. S konkretnim savjetima otkriće, kako je ostvario fizičke ciljeve koji su mu donijeli medalje na takmičenjima u bodybildingu. Kao svjetski poznat preduzetnik, govornik i milioner, posjeduje mnoga neprocjenjiva znanja o finansijama i biznisu, pa će veliki dio predavanja posvetiti strategijama za stvaranje finansijske slobode već u 2024. godini.

#2 Razgovori sa stručnjacima iz različitih oblasti

Predavaće vam i savjetovati vas stručnjaci iz oblasti fitnesa, mršavljenja, finansija, poslovnog i ličnog razvoja. Ovo je vaša prilika, da od ličnih trenera i finansijskih stručnjaka saznate sve što ste željeli znati, ali niste imali priliku da pitate.

# 3 Materijali

Za vas smo pripremili korisne materijale, uključujući e-knjige, priručnike i radne listove, koji će vam pomoći da ostanete motivisani tokom cijele godine i savladate sve prepreke i probleme uz jasno postavljene ciljeve.

#4 Vještačka inteligencija za lakši život

Vještačka inteligencija je postala dio posla i života. Svakog dana ćemo vam pokazivati, kako uz pomoć AI možete značajno skratiti svoje dnevne zadatke i iskoristiti je tako, da budete nekoliko koraka ispred konkurencije.

#5 Posebno iznenađenje

Na izazovu će nam se pridružiti i specijalni gost, kojeg sigurno poznajete iz medija. Njegovo ime će za sada ostati tajna, ali vam garantujem, da ćete se pokajati, ako ne prisustvujete izazov.

Nakon registracije, dobićete link do FB grupe putem e-pošte. Nemojte odlagati, jer ćete dobiti važne informacije o tome, kako da se pripremite za izazov.

FitFin izazov je idealan za vas, ako:

ZAŠTO JE IZAZOV BESPLATAN

Važno nam je, da živimo okruženi inspirativnim i srećnim ljudima, koji zajedno stvaraju ljepši svijet. Razumijemo, da ne živimo u jednostavnim vremenima, ali moramo shvatiti, da smo sami kreatori svoje sudbine.
Smiljan i tim su odlučili, da vam besplatno daju najmoćnije alate, koji će vas pomjeriti iz zone udobnosti i omogućiti vam, da počnete istinski živje.

NEMOJTE SAMO POSTOJATI, NEGO POČNITE ŽIVJET

fizički i finansijski fit, s ljubavlju prema sebi i okruženju koje vam pomaže da rastete!

Glavni govornik: SMILJAN MORI

Sve što trebate učiniti je JEDNA MALENA AKCIJA.

Traje 10 sekundi (manje ako imate automatsko popunjavanje).

👟

Ispunite i prijavite se!

FAQ

Događaj će biti 100% online!

Trajat će 5 dana počevši od ponedjeljka, 15.1.2024. do kraja 19.1.2024.

Svaki dan će događaj trajati otprilike 45 minuta do 1 sat, s dodatnim Q&A webinarom nakon završetka 5-dnevnog izazova.

Svakog dana ćete dobiti materijale za tekući dan koji će vam pomoći u razumijevanju predavanja i lakšoj upotrebi informacija koje će biti dane na izazovu.

Glavna stvar koju dobijate je stvarni plan i specifični savjeti kako promijeniti 2024. godinu u najbolju godinu vašeg života.

SMILJAN MORI

Tko sam ja?

Međunarodno sam priznat poduzetnik, coach, motivacijski govornik, investitor i autor 11 bestselera, i brojnih tečajeva. U više od 25 godina uspješne karijere stekao sam dragocjena znanja i iskustva, kako bih mogao svakodnevno pomagati ljudima da ostvaruju svoje ciljeve  na svim životnim područjima.

0 k
sljedbenika
0 k
sljedbenika
0 k
pregleda viralnih videozapisa
0 mio
ogledov video vsebin
0 k
gledalcev v živo na odru

Ništa što sam postigao ne bi bilo moguće da sam samo stajao i razmišljao o tome.

Morao sam izaći i to učiniti.

Morao sam prodavati, morao sam naučiti i morao sam to sve implementirati. Ali sam to učinio samo počevši i vi također možete!

Smiljan I Grant Cardone

Smiljan I Richard Branson

Smiljan I Patrick Bet-David

Smiljan I Gary Vaynerchuk

Smiljan I Brian Tracy